Hayvanlarda Cinsel Yada Seks Yaşamı; Bazı Türler Soyun Devalılığı Diğerlerin İçin Zevk Arayışı Yada Zorbalığa İter

Fiziksel bağlarını ve genetik yapısı mutluluk elde etmek için ihtiyaç bazıları ayni cins eş arıyor.

Öfkeli cinsellik iç güdüsü öfkeli nefro manyaklığa dönüşüyor.Cinsellik iç güdüsü içten hormonlarla başlıyor..Östrojen en önemli hormon dişide.Bazı işaretler de gösteriyor ki erkeklerde hormon arttıkça testosteron spermin ve erkek organının gelişimini ve kimyasal gelişme sağlıyor ve davranışlar çarpıcı olarak değişiyor.Her iki cinsiyette de etkileri görülebiliyor.

Benekli sırtlanlar ikiziyle kavga edince kendini ısırıyor. Dişi benekli sırtlanın kritorisi var. Ve onunla doğum yapıyor. Doğum kanalı çok dar buda doğumda ölümlere neden oluyor.

Sırtlanda yemek vakti zor, yemeklerini paylaşmıyorlar. Deve kuşundaki testosteron artışı boynunu balon gibi şişirmesine neden oluyor. Dizleri üstüne çöküp boynunu iki tarafa geçirip kendine yuva kazıyor. Dişi yuvayı kazarken erkek de üstüne çıkıp ona yardım ediyor. Bittiğinde yumurtalarını yuvaya bırakıyor. Testeronu arttığı için dişi arayışı devam ediyor. Dişileri kovalıyor harem kurmak için. Beş dişiyle beraber olabilir.

Maymunlarda ise testosteron arttığında yavru erkek kendine başka bir dişi aramak için yuvadan uzaklaşıyor.

Yunuslar 10 yaşında ergenliğe giriyor.25 yaşında baba oluyorlar.İri burunlu yumuşak köpekbalığı kaplumbağa yılanbalığına cinsel istekte bulunabilir ama homoseksüel bağımlılık bir ömür boyu sürer.

Erkek çita avlanma alanını yaşam alanını belirliyor dişi çita yalnız yaşıyor. Çitalar için cinsel ilişki daha acil bir ihtiyaç ama hafif bir yemekten sonra dişi

 Çita sezonun sonunda sıvı dışkısında östrojen salgılar. Dişi samimi yapıtadır. Baskın olanı seçer.

Denizaslanlarını üreme zor zaman alıyor. Vücut büyüklüğünden dolayı erkekler dişileri devamlı yakalamaya çalışıyorlar. Yarasanın hormon miktarı artınca daha çok ses ve pis koku saklıyorlar. Dişi hamileyken erkek etrafında dolaşmıyor.

Köpek balıklarında erkek dişiyi ısırarak tavlıyor. Yağmur zamanlarında timsahlar çiftleşiyor kimyasal kokular salıyorlar. Sıcaktan korunmalarını söylemek için toprak altına gömülüp on ay oradan yağmur yağıncaya kadar yavrularını saklıyorlar Karakurbağalarında erkek böcekler üreme tamamlandıktan sonra şarkı söyleyerek dişinin cinsel hayatını bitiyor.

Aşağıdaki soruların cevapları filmin ayrıntılarında vardır.

1.Kara kurbağaları üremeden sonra neden şarkı söylüyorlar?

2.Timsahlar neden toprağa gömülüyorlar?

3.Kiritoris hangi canlıda bulunuyor?

4.Dişi köpek balığı eşini nasıl tavlıyor?

5.Yunuslar kaç yaşında ergenliğe giriyor?

6.Yunuslar kaç yaşında baba oluyor?